Cena przy rezerwacjach indywidualnych 250 zł/osoba
Uczestnictwo w Balu w godz. 20.00 - 3.00, zabawa taneczna z Dj'em, bogaty bufet potraw:
ZUPA:
Krem z pieczonej marchwi, z imbirem, chili
i mlekiem kokosowym
Rosół z pieczonej kury z kluskami
DANIA CIEPŁE:
Szaszłyk z uda kurczaka w sosie śmietanowo - musztardowym
Karkówka wolno pieczona w sosie grzybowym
Leczo z wołowiną
Panierowane stripsy z kurczaka
Filet z dorsza w cieście
Placki z cukinii
Wędzone tofu z warzywami
DODATKI:
Ziemniaki opiekane
Kasza bulgur z warzywami i ziołami
Gnocchi podsmażane na maśle rozmarynowym
Pieczone warzywa w pesto
Bukiet surówek
ZAKĄSKI ZIMNE:
Wolno pieczona karkówka z chutneyem śliwkowym
Rolada z boczku nacierana czosnkiem i ziołami
Rolada z kurczaka z suszonymi pomidorami, bazylią i fetą
Tortilla z grillowanym kurczakiem, świeżymi warzywami i kremowym
twarożkiem
Tortilla z grillowanymi warzywami i kremowym twarożkiem
Śledź w oleju z cebulką, ogórkiem konserwowym i koperkiem
Pieczony pasztet z konfiturą owocową
Sałatka caprese
Sałatka cezar z kurczakiem, grzankami, czerwoną cebulą, boczkiem
Sałatka z pieczonym burakiem, serem sałatkowym i ziarnami
Tabbolueh
Hummus
Cytrusowe Labneh
Mix świeżych warzyw ( pomidor, ogórek, papryka, marchew, seler naciowy)
Pieczywo/masło
GORĄCA KOLACJA:
Zupa gulaszowa a’la strogonow
Barszcz czerwony z pasztecikiem z kapustą
DESERY:
Selekcja ciast
Świeże owoce
NAPOJE :
Woda z cytryną/ soki owocowe/ herbata/ kawa z ekspresu przelewowego
WSZYSTKIE DANIA PODAWANE SĄ W FORMIE BUFETU
W tym dniu obowiązuje specjalny cennik alkoholi, nie ma możliwości posiadania własnego alkoholu.